Proslave i venčanja

Važne i lepe trenutke koje želite da podelite sa prijateljima i porodicom obeležite na predivnoj lokaciji kako bi vaš užitak bio potpun.

Sa kapacitetom od 280 mesta, restoran je idealan za svadbene proslave koje ćete godinama čuvati u dragom sećanju. Svečan i sa ukusom uređen prostor doprineće čaroliji proslave, a profesionalno osoblje će organizaciju učiniti savršenom. Izgrađen od prirodnog drveta, restoranski prostor pleni dobrom energijom i prirodnim ambijentom.

bg_proslave_i_vencanja_2
bg_proslave_i_vencanja_3

Specijalne ponude

Sa velikim zadovoljstvom ćemo učestvovati u realizaciji vaše proslave. Naš tim dizajnera će za Vas osmisliti i dizajnirati pozvinice za bilo koju priliku. Prostor možemo prilagoditi vašem identitetu, prema dogovoru i svečanosti koju planirate. Takođe u ponudi imamo i aranžera i vrhunske poslastičare koji će napraviti savršenu tortu za vaše venčanje. Vaše je samo da dođete, a organizaciju prepustite nama.

Fotografije

Da bismo ponudu učinili kompletnom za Vas smo obezbedili tim fotografa i kamermana koji će zabeležiti Vaš važan dan. Specijalizovani za fotografisanje i snimanje specijalnih događaja, oni će na vrlo kreativan, moderan i maštovit način sačuvati vaše važne trenutke. Koristeći fotografije sa vaših proslava možemo za Vas dizajnirati Foto book, koji će Vaše uspomene sačuvati zauvek.

bg_proslave_i_vencanja_4