bungalovi_1

Udobnost doma

Ljubitelji Vidikovca do sada su jednokratno uživali u njegovim čarima, a od skora je kompleks obogaćen novoizgrđenim bunglovima na radost svih koji bez ograničenja žele da uživaju. Prilaz bungalovima optočen je kamenim putem, ukrašen živopisnim cvećem i oivičen kovanom ogradom koja čuva privatnost malih ali udobnih kućica koje čine da se osećate kao da ste ušli u sopstveni dom. Upravo ta toplina uklesana u puno drvo od kojeg je sačinjen kako eksterijer tako i enterijer čine taj prostor intimnim.

Apsolutni komfor

Trenutno su u ponudi na raspolaganju tri apartmana od kojih su dva uređena za četiri osobe dok je jedan manji opredeljen za dve. Veći apartmani opremljeni su bračnim krevetom u prizemlju i sa dva odvojena ležaja na spratu za po jednu osobu. Svi apartmani raspolažu sa lepo opremljenim kupatilom, plazma televizorom kao i besplatnim, brzim internetom.

bungalovi_3
bungalovi_4

Izbor je samo vaš

Aranžmani se prilagođavaju isključivo vašim potrebama, tako da noćenje možete da upotpunite sa pripadajućim doručkom, dok ostale obroke možete da konzumirate u okviru a la carte restorana koji je nadaleko poznat po gurmanlucima. Na sva vaša pitanja i sve vaše zahteve sa iskrenim osmehom, neprikosnovenom profesionalnošću i preciznošću, odgovoriće vam osoblje koje vam je na raspolaganju u svakom momentu. Zadovoljan gost je najbolja preporuka i to je upravo tajna mesta kojem se svi vraćaju.

U susret mogućnostima / Turistička mapa

Fruška gora je nacionalni park, nacionalna riznica koja u sebi krije bogatsvo koje raspolaže manastirima, jezerima, retkim biljem, vrhunskim vinogradima, fantastičnim malim vinarijama koje vekovima proizvode najkvalitetnija vina prema samo njima znanim recepturama. Oni koji vole aktivan odmor mogu da se upute put šumskih staza ili da istraže lepote obližnjih manastira koji su iscrtani na velikoj mapi unutar kompleksa.

bungalovi_5